måndag..

Då var det måndag och skola igen börjar kl 9 idag så jag hinner med ett litet inlägg..
Jag tror vi ska ha matte prov idag men inte säkert, jag bara håler tummarna för jag har väl inte jobbat på topp.. men jag tror det ska gå bra ändå. Efter skolan så ska jag repa så kommer inte hem förs än vid 8 på kvällen, men jag kanske kommer hem i mellan för att ta en snabb dusch efter som vi har idrott siste timmen, så kanske hinner med ett inlägg då..
Ha det bra!

Utsikt

Nu har vi precis varit ute. Mamma och Jonas har röstat sedan gick vi runt lite.
Jag har ju varit så duktig att jag röjt i mitt rum lite grann och ska nog fortsätta lite till senare, men nu ska vi fika nybakat bröd och vanilj te^^
ha det bra!!
Jag idag^^:

Paows salker

Asså, själv tycker jag att deras dramor är patetiska... men man måste erkänna att dem är underhållande xD

tja igen

mycket uppdatirng idag!^^
vi ränsade ur alla skor så nu har jag mitt sko problem fixat för månaden (yeah) det diggar jag för då kan jag köpa en ny nagel fil för jag hittade precis nu min böjd på golvet :@ (Nova! :@)
Iaf hittade vi massa gulliga Nova bebis skor...

Aida 13 år

Bilder från i torsdags När jag, ros och emelie firade AIDA!

Min löradag förmiddag

En slapp dag som vi gick till sjöfartsmuséet med Nova där vi träffade Malin och små kusinera. Malin har klippt sig kort och det såg coolt ut faktiskt. Joel och Nova fick sova middag i mitt rum så jag satt med Arvid isoffan han tittade på barprogramen och jag satt här xD
Nu ska alla gå ut på gården och jag funderar på om jag ska gå med ut...
Jag idag

En hemma kväll

Idag var en rätt så vanlig dag alla lektioner på plats. Efter skolan skulle jag ha gått hem men var ute låst så klart så fick knalla till stadsbibblan och hemta nycklar av jonas sen har jag typ suttit vid datorn.. men det har varit skönt..

Mammas citat (till use sombody ni vet låten): Åh jag hatar den här låten..
Jag: Gör du! :O
Mamma: Va, nä gör jag, det det tror jag inte!
Jag: Va?
Mamma: Jag vet faktiskt inte vad jag tycker.
Jag: Vad säger du?
Mamma: äch lyssna inte på din mamma.. och det är inte många mammor som säger så!
Kvällens lyssna på ^^:

Moderaterna genom tiderna...

Jag tycker det är sjukt...

Tja tja

NU FÅR VI SNART VÅRAT JÄVLAFUCKINGFAN-internet (<3)


btw Elsa dom du någonsin läser detta så får du inte dissa din blogg!! blogga på kvällarna om du inte hinner något annat.. man behöver ju inte glogga varje dag.

Det har inte hänt så mycket annars.. eller jo.. jag var på NRJ in the park det var kul!! men.. (om jag har sagt detta så behöver ni repris säger vi)
Men Aida gíck i stilettklack och stod typ längst fram och gjorde vad man gör på konserter och så började hon mådåligt och det var någen idiot som slängde en skakade jävla öl på dem som stod där vi stod. Sen så började jag och aida iaf gå där ifrån och så stod en vaktjävel där där och frågade hur hon mådde och hon sa att hom mådde dåligt, han bad oss att förlja med honom och så gichk vi in bakom parken (på liseberg) och så sa han att vi hade druckit (han frågade inte han påstod detta) och jag typ wtf! när vi sa att vi inte hade druckit så sa han "bla bla jag har hört sånt förut, lovar du att följa henne hela vägen hem blabla" aida sa att hennes kompis hade hennes nycklar så vi slapp undan vaktjäveln. Sen hade han förstört min kväll...