Hem

Idag åker jag hem från pappa vilket är synd för jag känner mig inte klar här.
Vi har ju7 tittat på sagan om ringen (osv) Vi såg den sista filmen igår och sedan när vi skulle sova drömde jag om dem där jävla orcherna och alverna att dem föll ner i hål och fastnade i fissen här och allt vad de var.
suck.. btw var jag jäkligt flummig det sista i filmen.. det är roligt att vara övertrött. :D
Melva säger att  hon skulle kunna lägga ut på tjuvlyssna.se vad jag sa igår.. aja skit it..
ha de best så hörs vi snart igen//Lilit ♥

Ingen är så söt som du

Hejsan.
I fedags åkte jag till pappa i Karlskrona. Agneta mötte mig och Melva på stationen :)
Vi har haft det mysigt hitills och det kommer vi säkert ha det sista också ^^ Idag kommer farmor & Peter och alla ska åka och titta på ett hus som Pappa, Agneta och lillebroran kanske ska flytta till.
Btw har jag hitta boke jag tappade bort för emelie och som jag betalade 300 spend i böter för!! så emelie du kan få den...
nu ska jag sura över det
ha det bra!//Lilit♥

L, M, M

Hej! jag är hemma hos alla sytrar ^^
Jag har sovit här två nätter öch vi har haft riktigt roligt faktiskt pratat halva nätterna och sådant. Igår var Melva ute med Robin på bio för det är deras halv års dag ! ;) sedan kom dem hit igen och satt med mig och Lina (lizzyes.blogg.se) Melvavar jätte trött men Robin vill sitta kvar jag fickk ett jätte sött kort på dem som jag ska lägga upp när jag får internet.. btw får jag det på onsdag eller n åt sånt:)

ha de bra så länge puss// Lilit 

länge sedan

det var länge sen jag bloggade nu! sorry<3
Vi hr ju flyttat nu äntligen! och vi ska byta bredband så vi har inget internet för tillfället :( men det skulle kommit i förrgår så det kommer nog när som hälst nu.. Ha iallafall släpat mig iväg till biblan i ösregnet får din skull elsa! jag tycker fatiskt jag förtjänar ett "ett tack Lilit<3 du är jätte snäll" ^^

men nu ska snart titta om jag kan hitta någon bra bok till mig själv (har lånat till lillasyster "kom till lukas och "är du feg alfons åberg, så jag hoppas hon uppskattar det^^) Håller föresten på med en bok som heter "shooLen" handlar om några ungdomar i förorten och den rekomenderas starkt.
  men ha det bra så ska jag se om vi har fått internet i morn//Lilit

Nu är jag hemma!


hemma bäst... även om man har en stress vecka framför sig-.-

Grönan

Igår var vi ju då på grönan, jag och gabriella åkta frittfall twise;) så jaa. Vi åkte uppskjutet också och när vi stod i kön var det en gubbe som stod och glodde på en och varje gång man mötte hans blick flinade han på ett väldigt obehagligt sett -.-

Efteråt åkte vi hem till Gabriella och co, vi grillade hamburgare, tittade på New moon och var uppe rätt sent.. men det var kul och jag hoppas dem kommer till gbg!

hejdå ha det bra//Lilit