Cinnamon challenge?

Asså jag har suttit och tittat på all dessa vidos av folk som gör Cinnamon challenge. Jag Undrde verkligen vad fan det är de äter? Wtf är cinnamon? Och så är det Kanel!? fan jag visste inte att det var så jävla hämskt att käka kanel. men det kanske det är ajg har aldrig fått för mig att tsta slurpa en sked med kanel på.
I alla fall drar jag hem nu. Lika snabbt som jag kom hit för de har ingat jag kan göra på ABF jus nu. Pluss att jag förtjänar det med tanke på att jag fan jobbar kväll.

Dear Chailatte from EspressoHouse... say you love me back

men Kollega (vad vuxen jag känner migxd) har feber idag så hon är inte här! Hon trodde hon sulle komma senare men hon meddelade nu att hon nog inte orkar det. Min handledare är typ inte heller här så jag sitter helt änklet här själv och muppar. Kollar på Ask IJ live (som inte är live utan jag är bara lite efter) som är rätt kul. Jag gillar IJustin, hon är cool. väldigt cool.
Förutom att muppat här åkte jag in till stan och muppade. Detta gjorde jag tillmästadels för att jag vill ha en chai. Och detta var min dag... hittils. Ikväll så ska jag och Maja filma en danskurs. hoppas hon blir bättre tills dess. Efter det sa jag åka till min egen dans.
well, well. Hoppas ni har haft det bra!

Ikopter

iKopter from Shark Force on Vimeo.

 

If i had Iproduct.

Jag kan skaffa en till syrran min :)

Eller vad säger du melva =D

ny duschad Lilit

Idag kommer släkten på besök :) har också bjudit hit kära Tanja och ska ringa Tim också.
Jag har haft en så underbar vecka! hoppas den är underbar det sista dagarna nu också ^^ Men jag tvivlar på nåt annat :)
Jag gjorde två till hål i öronen på Leo igår O.o Det blev bra och hon fick ju fan inte ens ont. Jag bangade dock -.- men det gör inget. Ska nog sova hos Tanja ikväll så det ska bli myys idag!
ha det bäst!

Grattis i efterskott (till mig)

Igår den 23 februari... Fyllde lilit 15 år. Hade en fenomenal dag! dock är jag sur efter som att det kungliga småglinet (ursäkta mina ordval) var tvungen att födas på min jävla födelsadag. Jag har inget imot att Viktoria bestämmer sig för att skaffa en jävla unge men jag hade föredragit att den inte kom på min födelsedag. Nu kommer jag ju får höra det varje födelsedag. Fan! Hade inte haft något imot det om det inte var för att jag kommer få stå ut med en massa jävla ubriker varje år.. jag borde också får rubriker.

praktikplats

jag är sjuktnöjd aver min praktikplats! Dock är det lite dött just nu. Men jag och en till tjej ska snart ut på stan och leta gatumusikanter. Vi ska göra en  minidokumentär om musik which will be fun ^^ praktiserar på ett media ställe som heter ABF!

Seg

Seeg, vaknade för ett tag sedan och är seeg!... ska spela... snart.. bra plan
Jag och lilla syster ska åka till mormor idag iaf :) det ska bli msigt efter som att det var länge sen jag var hemma hos mormor. Jag har verkligen inget intressant att berätta. Jag bara kände för att blogga.
Hejdå :D

Mina älskade

Kråm, kråm

Det var länge sen jag visade upp mig nu va? :D
Ska ta en fika med Leo om ett tag. Har verkligen utnyttjat min sovtid detta lovet (och dte har sömntutan Leo också gjort som vaknade för typ.. en kvart sedan...) Men jag har gjort stuff också ;) ofc. Jag har träffat Syster litegrann, varit med Leo och Karin och flummade runt i olika delar av stan tills typ 12 på natten. Annars har jag suttit hemma och spelat tv spel som den nörden jag är.. och ska nog följa den planen lite till tills Leo ringer.
Och fina fanny fyllde år den 11 så jag ska se om jag kan träffa henne också ^^
pyss, kråm och ha en underbar alla hjärtans dag <3

Mig efter ett matte prov :P

Happy face :D

Många av dessa bilder finns på min photobooth när Nova har haft datorn :)

Epic mime

... tru ...

and this is why i'm allways late for school, friends...

Emelie

I honestly need you. Even if we don't agree all the time your hand is allways there for me to hold on to. I can allways rest my head on your lap if I need to. And I'll be there for you to. Just say "Lilit, I don't feel so great and i need you to be on my side and tell me that it is gonna be good again." I'll do that or what ever you wan't from me.
Emelie, I love you and you're one of my absolutly best friends so pleas don't disapear.