Emma Östergren

Monki Top, Topshop Skirt 1094688_1

Hennes blogg är vacker helt änkelt!

ZOOM
click to view larger image

Fjädrar
Älska mina fjäderörhängen!! ser dem inte så bra men ändå!! köpte ju lite nytt i karlskron! bl.a linnet, örhängena och halsbandet.
Jag var med Emelie i stan där hon skulle köpa en klänning men det blev en tröja ist :p men den skulle se as bra ut till vanliga tajts efter som att den var stor, och sedan lite snygga smycken till det ;)
aif så fick jag en foundatoin ! i födelsedags present så nu slipper jag äntligen tänka på det!

randomSka ut och titta lokaler  ;) see u later!!

hit me between the eyes

fuck u alll

Haha detta låter hämskt men denna låten får mig att vilja göra uppror och faktiskt skrika åt allt som irriterar! lixom fuck u all x)

Happy birthday

Och så är man helt plötsligt 14 år!!

Känns fan som att det var bara ett litet tag sedan man var 7 år !
hoppas på att fira på lördag med mina fina ^^hehe

The corner ..

improve

Hahaha!! det är en grupp på flera hudratals människor som samlas och gö lite uppror i dem tråkiga vardagsrutinerna i newyork!! så kul, titta här!

Detta måste fyllas iGoddag all fina människor!
Vaknade kvart i 11 idag men ärligt talat så gör det inget ;) känns inte som att jag har kastat bort dagen riktigt än.
Ska träffa Leontine  på gärntorget snart sen får vi se vad vi ska hitta på.. Tittade på I'm a Legend igår :'( den är deprimerande även om den är hollywood rakt igenom, pluss att jag läser 'genom dina ögon' som också är rätt nedstämd. Det kändes jätte jobbigt att åka ifrån karlskrona och pappa, vide och co :( saknar dem jätte mycket redan. Men jag får träffa dem snart igen :) och i sommar kommer jag kunna stanna mycket längre än några dagar ju. Funderar på att åka dit några dagar i påsk innan jag beger mig av till Gottland där Fina Elsa♥ (om jag får lov att ta över en del av hennes rum den här påsken med vill säga ;)

Hoppas ni ska ha en lika underbar dag som jag!! pussar och kramar// Lilit

Fiskarna

Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron.

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat…

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.

Faktiskt så stämmer mitt horoskop in på mig

In the cellar

En försenad alla hjärtans dag bild

:) Pappa kom hem med små gulliga presenter till oss alla och en schoklad ask! något speciellt tillägnat mig blev det int men jag är nöjd ändå ;)
Idag var det inte Vides dag :( han ranmlade och slog i huvudet i en vass bordskant när han sprang runt på sina ostadiga ben. Det blev ett jack i pannan vid ögonbrynet! Men det värkade inte vara någon större fara när det gällde den det lilla huvudet iaf.. risken är ju ett ärr så Lille Vide, Melva och Agneta åkte in till vårdcentralen inne i karlskrona nu.
Hoppas att ni alla har haft ett trevligt sportlov hittills och självklart en fin alla-hjärtans-dag!!
sköt om er// Lilit♥
Ps: funderar på att byta blogg :( det är så krångligt med blogg.se.. men design och så.. vill ju kunna göra min egna

Go greenFoto: jag? (fotobooth)
Motiv: Mitt öga
redigering: Jag :D

Shpechiellt
LALALALALA nu ska det pluggas matte