Yea

Yea!

Friends!!

Luv my Tanja!!

Bowling!!

Kommit hem från skolan för en stund sedan.. det var en ganska bra dag. Började med svenska, då diskuterade vi olika saker som rörde vardag och skola:) Sen vare matte; gjorde prov jag missat. Och bild; Teori.
på lunch-rast kastade Olof S godis på mig:
Men sedan blire Bowling med Emelie efter det kommer Tim tror jag.. sen ska jag sova hos Emelie och hennes mammas pojkväns lilla 2:åriga dotter ska vara där.. Jah annars i helgen så ska jag & Emelie  hjälpa varann med spanskan och franskan till provet på tisdag!!

Tråk prov!!

söt bild^^
Jag har kommit fram till att vi har för mycket prov!! på tisdag ska vi ha spanska prov och så ska jag ha matte prov. vi har också haft SO prov..
Sen sprang vår so lärare gråtandes ut ur vårt klassrum idah me. Hon blev tydligen "mobbad"

:)

Vi alla har varit fiskar x)

:)

ParnormalActivity (orkar inte stava)

LÄSKIG!
Jag trodde jag skulle skita på mig! Skräck/thriller
Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.
O.o

Elsewhere

Min och Emelies älskade film^^
Typ drama/Thriller/Kriminal elle nåt.
En tonårsflicka försvinner efter att hon försökt möta män på nätet för att rymma ur småstaden hon bor i. Uppenbarligen, bara hennes bästa vän är tillräckligt orolig för att undersöka mysteriet.
Om ni kan titta på halv läskiga filmer så titta på denna!!

Farsan

Såg på Bio med Tanja och Emelie!
Jätte rolig och ganska pinsam! Komedi
Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är "snygg", lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härligfarmor är det inte mycket som går enligt planerna.
...om kärlek, vänskap och konsten att vara man.

Det regnar köttbullar

Såg denna på bio i 3D med tanja!<33
Väldigt bra!! komedi
Den är för alla åldrar!! Och J*vligt rolig!
Han har drömt om att bli en känd uppfinnare men har aldrig ricktigt lyckats. Som när han uppfann spray på skorna som skulle lösa problemet med oknytna skosnören, men prblemet var att han aldrig fick av sig dem igen. Alla tycker han är en töntig misslyckad nörd. Men så uppfinner han mat maskinen som han råkar skicka upp i himlen. Och när han sedan betäller regnar maten ner från himlen. Han uppnår sin dröm och får mycket arbete att göra. men sedan går det nerför igen.
Den skrev jag däremot själv :P

Tackar!

Tack för att iaf du bevakar Tanja!!
Då känner jag att jag inte bloggar för ingen alls^^

TANJA SNART KOMMER JAG^^

Oh! jag längtar efter att komma till Tanja och läsa BLECKMOSEN BOYS!
Dem är så kuliga^^
Tog bah en bild som va med dem..
Snart ska jag äta lunch (ägg, bacon och pommes) sen ska jag se på "Flickan" igen^^
Puss// Lilit

Flickan

Jätte bra film:) Grät! Drama
En stor film om en liten flicka. En tioårig flicka blir lämnad ensam med sin faster när resten av familjen reser till Afrika på ett biståndsprojekt. Faster blir snart uppvaktad av en man och ger sig iväg med löftet att komma tillbaka om "bara" några dagar. Flickan hemlighåller att hon är helt ensam och sommardagarna går. Med skärpta sinne upptäcker hon gradvis vuxenvärldens ofta absurda och ansvarslösa beteende.
Och ni fattar nog att jag inte skrev det där<33