Lätta ankar

Idag var vi och seglade med Anders och Anna (novar farföräldrar) eller vi seglade inte... vi åkte på en båt med segel typ -.- det blev inget bad då med badade för ett tag sedan, en pina att gå ner men man vänjer sig faktiskt.. fast kallt var det 16 grader. Nova doppade sig till magen och var överlycklig över det..

I morgon ska jag till grönan och jag bara hoppas att jag inte blir ensam i frittfall som förra året... och alla andra år. Men jag ska lirka lite med Gabriella och hennes bröder men jag hoppas fatiskt innte på för mycket.

regn & bad

Hej! har träffat Linnea, vi var på bio och såg the A-team! Super rolig men jag hade lite svårt att häng med och det visade sig att linnea också hade det men den var bra. Blev skit blöt påvägen hem (och innan det) hade en sjö i min sko :S inte så trevligt.
Men nu ska jag ta ett bad i havet sedan en varm dusch och efter det får vi se om jag väljer Dator, bok eller tv:P

ha de bra//lilit


STHLM

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft ett internett på ett tag, men nu gör jag det^^ hurra för mig...
Jag är i sthlm då och har varit här i fem dagar ungefär. Har mest slappat men vi har varit ute lite och lite folk har varit här. I morgon ska jag och mamma åka till satn, sen på torsdag ska jag träffa Linnéa! På lördag blir det väl Grönan efter det vet jag inte! men vi kommer säkert på något..

OCH jag har läst klart så läng vi båda andas!

Wakka Wakka

jag har bara fastnat för den

Konstigness

En tjej som gör "narr" av storbloggarnas inlägg och målar väldigt bra Ta en titt!

Hahhah!

Jah, Dani var det då! (inte på videon)
kan inte få videon till min blogg, så klicka här huh..
jaaa.. annars så har jag det bra förutom att jag inte kan hitta den f*cking kamrasladden! ursäckta språket men så bilr det när man ska flytta, hittar inte ett skit och och slår i tårna i flyttlådor hela tiden..

slapp dag

idag har jag slappat för det mesta med min kära bok som jag snart läst ut. Jag har också skrivit lite på en Novell som jag ska skicka in till en tävling där temat var "fanfiction" till böcker. Jag valde då Twilight serien.. Jag lägger upp en bit av den när jag är klar så får ni säga om den är bra eller en flopp!
Annars i dag har jag provat på det där med fotoredigering och detta är mina första resultat!
min frörsta prova-på-bild... typ
Min andra bild
sista som jag ösade på efcts.. men som jag tyckte om i slutändan.
tackar för mig!! ha det bra// Lilit

monney

När mamma sa att jag skulle få 800 kr i månadspäng när ja fyllde 13 så tyckte jag att det var skit mycket, tills jag insåg hur mycket jag ville ha och behövde.. Nu får jag ändå snåla, sparaoch se allt jag vill ha blekna bort och ersättas till nåt dyrare!
Men, men. Man lär ju sig med tiden att välja bara några saker av det man vill ha eller ta en sak i taget som man kan ha ett tag. Min mål nu är dator och mobil, jag börjar nog med mobilen.. har ingen aning vad jag vill ha för mobil men jag letar och är öppen för förslag!

Sötste karaktären i Eclipse!

Är hon inte bara för söt! Bree Tanner
^^
Jodelle Ferland (som Spelar Bree) är med i en film som heter Case 39 där hon spelar någon som heter Lilith!! i och för sig så är hon typ ond demon eller nåt men ändå -.-

Case 39

watch all hillywood show episodes

Japp jag har tittat på all episoder nu och jag hoppas det kommer fler snart! dem ska ju göra parodi på Eclipse och det längtar jag efter :)
Kom hem från Elsa igår innan jag kom hem var vi på Liseberg! Jag fick utnyttjat mitt guldpass och det varju bra. det var jätte kul och jag var riktigt nöjd när jag kom hem. Dock fick jag inte med mig min väska så Els akom med den idag, hon stannadee en stund så vi gick ner till sagobjörnen och titta på serietidningar en stund och gick till Bengans där jag tittade efter soundtracken till Twilight och dem filmerna. Sedan Gick vi ut med Nova som hoppade så mycket i vattenpölarna att hon tappade byxorna x)
Vi kommer inte flytta ihelgen :( utan det har blivit uppskjutet till augusti istället så bajs på det...
Ikväll blir det TV kväll med ost, kex och moden i midsommer med mamma och Jonas iaf så det har varit en slapp dag:)
Ha en trevlig fortsatt dag// Lilit

Paul pulpo y España es el mejor

Sapnien vann och jag är lycklig!
Bläckisen gissade rätt!

Elsa

Idag fyllde ju lilskiten Nova år då <33 världens sötaste två-åring har hon blivit :)
så nu sitter jag hemma hos Elsa och flummar till fotoboth och enmassa videor.. sjukt flum

Tyskland vann en match i vm förut så blä på dem men jag är ju inte någon fotbolls tjej så försöker att inte ta det för seriöst.Flum pics! ta för er av den, Elsa låter mig inte ladda upp fler..

ps denna är den snällaste flum picen så.. ja (vi stripppar inte.. bara nästan.. nä då)

Nova blir 2 år

Idag blir en hemma. Jag har packat lite grann, och ikväll ska jag baka tårta till Nova och Naomi :) dem fyller ju år imorgon ^^
Nu ska jag äta lunch så ha det bra!

bara Lykke li

Lykke li

Eclipse

Idag ska jag nog se på Eclipse med Fanny och Elsa. Fösökte ringa igår för mera info men inget svar?
Annars ska nag väl pack för att åka till Farmor med melva imorgon ska ringa henne sen också. har inte mycket mer att säga så ha de bra!

twilight parody by the hillywood show (behind the sceen)

Gym Class Heroes

chicken power

Ett till

Hej!
Igår var en rätt jobbig dag fick nästan inte sova något den natten efter som att Nova har tandsrickning och skrek mycket. Dagen därpå så grät hon nästan hela tiden och krävde att få sitta hos mig. Men jag sov i alla fall hos pappa igår och i dag fick jag rada på att jag ska få ett litet syskon till :) så jag är glaad!
Nu ska jag gå upp på vinden och hämta flyttlådor och försöka få ordning på mitt rum så ha det bra!