Gott nytt år!

Nu är det sista dagen av 2010!! hoppas ni alla får en underbar nyårsafton för det ska jag ha ^^

Fanny, Elsa & co är och åker längdskidor och jag ville inte följa med för jag skulle bara bromsa dem:) (är as dålig på att åka längdskidor) men jag ska mysa lite med film tills dem kommer tbx det blir Alice i underlandet och mr. and mrs. Smith ^^ ha det så kanske jag åter kommer senare annars blire i morgon :) och då har jag nog endel bilder att showa med..så snygg som jag är..

asså vad är knepet för att få fast ett par lösögonfransar så att dem sitter snyggt!!

Min snygga design :)

kunde säkert inte stava till design men det skiter vi i... i morgon blire 2011! coolt.. ska vaa hemma hos tanja för dem har nyårsfest som varje år :D men nu är jag hos Elsa som har fixat min blagg:) fanny åkte hem för ett tag sedan men kommer och Joinar oss i morron igen..ni kommer att få ett nyårs ilägg :)) sköt om er sålänge

x-mas times ;) 2010

Min banjo spelande far ;)
Vide badar bubbelbad !!
tomte bror!!
ni får resten i morgon (eller idag om några timmar :P)

Christmas lights

uppdaterar senare igen !! puss och god jul!! <33 ^^

pappa huset :)

Hihih!

Lillebror^^

Täkte hålla julen lite uppdaterad! so hope you enjoy my litle brother^^
JAg och Melva passar Vide när pappa & Agneta är borta och fixar grejer ^^
Jag återkommer inom kort..

M.I.A

paranormal activity 2

Jag, mamma och Jonas ska se Paranormal activity 2 ikväll. Ettan var väldigt bra enligt mig så jag har höga förväntningar på 2:an.. och jag hoppas verkligen att jag kommr in där.. Men det tror jag.well, well.. Igår var jag med Aida och Olof i stan och köpte lite julklappar och det var faktiskt rätt kul. Fick julklapp av olof so  var två par örhängen som Aida egentligen ville ha så hon sa att han var fittig en långtid efter det.. Hon fick lösnaglar av honom som hon jätte gärna ville ha, men han ville inte betala dem så han gav Aida pängar så hon fick betala själv.. men han spenderade sammanlagt 210 nånting pängar på oss xd men vi spenerade typ lika mkt på honom så det är jämt..

I dag fick vi reda på att Våran Engelsa lärare skulle sluta och det var tråkigt för hon var väldigt bra :(
Aida ska sova hos Emelie i kväll så dem ska parta i frölunda nu ;) blogga om det blir för kul !! ( så jag får vara lite delaktig på andra sidan datorskärmen  ;))

En vulgär snö häsning (varning eller nåt)

Idag har jag varit mycket och lekt i snön! wiiie! för på idrotten så skulle vi göra snögubbar idag! (the fantasic 3 för (ros typ stack) lyckades inte så bra :P)
iaf tjejerna gjorde frihetsgudinnan :) med former elle nåt x) killarna begravde varann och sedan gorde de ett ansikte! ett stort ansikte.. ni ska få bilder på det.. nu till snöhäsningen (den är en aning pervers)
heheh
here is the pics!
begravning
frihetsgudinnan
jag var inte med och byggde den men jag fick vara med på fotot som ska settas upp i skolan!

Kenye West är bra..

Sorry att jag inte har skrivit så mycket på sistonne men.. mitt liv har väl varit ganska ointressant ;) tror jag.. Vi hade Engelska prov i fredags och jag hade fakiskt pluggat så det gick la hyfsat.. Jag & Aida slösade en hel matte lektion på att snacka med Olof S, Nils och Leo, det var lite dumt men sånt får man faktiskt göra ibland. Den här helgen har jag varit hemma hos min kära stora syster<33 Hon kom till min skola sista timmen i fredags och var med på so lektionen. Sedan åkte vi till stan där vi gick till weelday för att hennes storsysters kompis hade utställning! och det fanns en bild på Caroline! (Melvas storasyster) det var lite äftigt, sen kom iaf Felicia Mevas kompis dit och vi gick runt lite i stan. Felica köpte ett par nya skor och Melva var skit snäll och köpte en klänning åt mig! Den var jtte fin och jag blev såå glad! Felica bjöd på mc  d mat (inte bästa stället men men) det var väldigt snällt.. Felica va jätte snäll ^^ Jag kände mig bara lite liten i sällskapet! sen sov jag iaf hos Melva och umgicks med snällisarna. Melva små Kusiner var också där! och dem är så söta! Nästa dag åkte vi till norsesund där Maj-britt bor (Melva, lina, Moa och kusinernas mormor) det var mysigt att vara där, jag och Lina byggde en koja x) det var också mysigt! Senare på kvällen åkte jag; Lina och Melva hem utan småttingarna och hade huset för oss själva (imte för att vi utnyttjade det särskilt mkt) Men nu är jag iaf hemma och här är mina nya kläder!

Skinnjacka som jag fick av melva


Klänning från H&M


Jag idag!


Utställning på Weekday:

Caroline!! :)Ni får alla bilder någon annan dag! hede tänkt baka någonting! hej då och ha det bra!


Jag tänker inte tvinga er att titta på hela! men jag älska den verkligen :(