Nu måste jag å på toa..

Är hos Elsa nu... jaa.. em..
Vi har tittat på Remember me och den var jäkligt bra gråt i slutet :( efter det rykte vi upp oss lite igen oh blev lagom flummiga..

vet inte vad vi ska hitta just nu men vi ska väl knasa lite till antar jag.. I morgon funderar vi på att titta på the runaways, har sett den twise men den är så jävla bra att det inte gör något.

ha det bra// Lilit (Elsa)

natt hälsninga från mig

lk. 93.17 och är jätte trött alla har typ precis gått och jag vill bara sova!!! men självklart går det ju inte riktigt..
Men nu ska jag iaf försöka.
natthälsningar från Lilit!!

Flumm vid fotobooth

hell yeah!!

halloween och höstlov :)

Hej, nu va det ett tag sedan!

Vi har haft rätt mycket prov nu och det har gått sådär faktiskt -.- men matten gick ju bra så (Y) på det.. Annars har det faktiskt varit bra nu :) Elsa är här i gbg så ska spändera lite tid med henne nu ibörjan av lovet innan hon åker tilbax.
I morgon (på fredag) så fyller lilla Joel 2 år så vi ska gå till dit och äta och fira 2 års dag för honom :) Sedan på lördag så äre halloween och då ska vi faktiskt ha fest i våran lilla lägenhet.. Jonas fyller ju 40 år så vi ska fira det tsm med inflyttning och halloween då..
Var med Emelie i Sätila förra hälgen och det var faktiskt riktigt kul :D Vi blev nerbrottade -.-.. tittade på en riktigt bra film, och fick strömmavbrott (Emelie blev riktigt förkrossad eftersom hon var mitt inne i ett gossip girl avsnitt xd)

Igår så tittaed jag och Aida på en skräckis Nightmare on elm street den var la bra fast vi ble besvikna på slutet. Men rekomenderas ändå starkt.. vill tipsa er om den jag och emelie så med men kommer inte ihåg titeln... typiskt lilit.

ja men nu är iaf hela hemmet fullt med pumpor, ute äre fullt med löv, över allt är det skit kallt så jag ska ta ochh borsta tänderna och försöka att inte frysa asset av mig på vägen till täcket!

ha de bra så länge och ha halloween ni inte ska glömma så sk jag med föröka med det!//Lilit♥


:)

Mysfaktor

Precis tittat på fantastic 4 och nu sitter jag för mig själv och myser ^^
Ha en mysig kväll ni med så hör jag av mig imorgon!

shopping med Melva

Hej! nu har jag inte skrivit på ett tag... sorry.
Men jag har iaf varit i stan och shoppat med syrran! JAg köpte en jacka och melva så snäll som hon är köpte enhalsduk åt mig^^ Hon köte en stickad tröja och en parfym.. Sedan gjorde vi inte så mycket mer än att åt och tittade runt.. men det var roligt att träffa syrran :)
lilit to day