förkyldning

Och så har vinter snyvan dragit igång..
Jag har varit med Emelie i Sätila denhär helgen och vi ska vara här tills imorgonbitti när vi anländer till skolan. Det har varit en soft helg med storbilds tv, Disney chasnnel xd, mjuk bekväm soffa, pulka åkning och bakning. Men man blir trött av att ha suttit inne några timmar nu med en massa tända ljus över allt.. Ärligt talat längtar jag hem till våran lagom svala, mysiga tvåa inne i majorna där allt ligger nära och inget blir bättre när man hör mammas besvina röst när jag säger att jag ska stanna tills i morgon.. men jag pallar faktiskt inte ta bussen för dem här jävla hundra korten fattar jag ingenting av..
Ajah.. imorron anländer jag tillbaka till höghusen :)
btw tittade vi på 8 mile (8 miles?) i skolan för att datasalen var knök bokad.. men ni vet Eminems film? den är så bra!! Asså egentligen äre vl inte en högklassad film men jag diggar den asigt mycket!! Ta en titt vettja!

Be safe

tja! idag har varit än av dem där dåluga dagarna när men kliver upp är med kniven i mot halsen.. Tog ett härligt bad där jag läste lite sandor/slash/Ida (Bengtsson ;)) gick upp efetr att mamma drog i handtaget och ville in.. tog dem trsiga brallorna och en vanlig liten tanktop (eller undershirt?) och en svart kofta och sprang till läsningen! skönt att börja med en sådan lektion där man inte känner så mycket prss på sig, men tyvärr fortsatte ju dagen och det var dags för matte där jag kände mig totalt värdelös och underlägsen min lilla mattebok satt och diskuterade lite med Aida ist -.- hann med ett tal.. till råga på allt så fick jag reda på att man kunde hämta sina skråm i slutet av dagen men det sket jag i och sprang hem faktiskt pallar inte med att läsa igenom det nu, jag tror inte nödvändigtvis att jag har fått dåligt omdömme men jag pallar inte med kritik den här dagen. Trotts den dåliga dagen lektions messigt så hade mina glada stunder :)
Men iaf nu känner jag för att deppa innan jag ska sticker till mitt rum och läser nonstop.. tog långtid på mig att gå hem och hämta min engelska stensil för att jag vill andas lite.. Nä men allt funkar inte för lilla Lilit just precis nu.. piss matte, tycker joibbigt mycket om någon och känner mig som en idiot rent anmällt när det gäller mitt lilla vardags liv (iaf skola) men dett går ju alla igenom någon gång per månad? och det är bara att bita ihop och komma igen som mamma sa förut. Allt går inte under bara för att man har haft en dålig dag.

En pic på mig (eller halva mig)

be safe

Pervo vänner..

Nu bloggar jag igen! Ska försöka att inte glömma bort att blogga i mellan åt :)
Skolan har ju börjat, man var inte där idag för jag mådde inte så bra.. Men igår så var jag i skolan :D och det var kul! Men misstålkade allt som sas.. Här är lite bilder från gårdagen!

'Plugg och skoj (blev inte så mycket plugg -.-)

mina pervo-vänner :PGodnatt nu så bloggar jag maybe i morron..

Samson

Hej, nu hjälper Nova mig att skriva!
inte längre.. hon blev för gnällig och nu ska hon vila middag.. innan maten.. för att hon var.. trött.

iaf ska jag gå på bio med mormor sen någon som vet något bra som går på bio? ska kika på det sen.

Jag vet något ni inte ska testa.. att a borstat tänderna nyss och sedan äta makaroner med ketchup på -.- bläh!
Jag vet att jag nästan alltid gör .. i mina nlägg.. men det är min grej så jag kommer nog inte sluta med det än på ett tag! ehm.. ag har inte så mycket mer att säga förutam att den här låten är bra:


och att detta är dagens "morgon" bild:

hihi ^^

poor me!!!!

Nu är jag så där laaaat igen!!! bara sitter här läser bloggar (och spelar bubbleshooter -.-)
Jag lekte iokförsig lite spa förut tände ljus, släkte lampan och tappade upp ett varmt och skönt bubbebad:)

iaf.. jag tror något omöjligt har hänt ändå!! jag har bliit kär.. i en jävla webbutik :'( poor me!

känner freash efter mitt spa iaf har inte smink har aldelles lent hår rakade ben (sen i förrgår eller nåt men ändå -.-) det ända broblemet nu är den feta jävla finnen på hakan nu! är det inte typiskt att dem ska sätta sig på synliga jävla ställen som på hakan, mitt i pannan eller på kinden!! och det är ju alltid där dem sätter sig också!! jag blir så jävla irriterad! Jag ska sååå ha tillbax min clearasyl (eller hur fan det nu stavas) av melva när vi träffas!

Mamma och Jonas ska åka till ett hotell (hihi, klockan är 15.15) i morgon på förmiddagen och sova där en natt.. Jonas fick det i födelsedags present av sin syster, hennes man och hans föreldrar. Så Nova ska typ vara hos kusinerna då, jag tänkte typ när han fick den presnten "aha, jag då ska ni lämna mig hemma? (vilket närjag hade nänkt igenom saken skulle vara kanska bra för då skulle jag kunna ta hem någon kompis och ta över lägenheten och ha den för oss själva utnan att känna någon press på att vara tysta för att inte störa balhblahblah. ajah tillbaka till vad jag skuylle berätta, juste sista parantes grejen..) eh.. men iaf så ska dem låna mormors bil så hon kommer också vara här så jag tror vi ska gå på bio i morgon :) trevligt!! ska fråga om hon skulle kunna hjälpa mig baka små gulliga småkakor som jag också hadde tänkt ge melva på 17 årsdagen.. Tänk.. nästa år fyller hon 18 år, då ska jag ge henne något dyrare och bättre :) men hon får acceptera att jag har lite pengar detta året. Men jag känner mig lite dum för hon har typ köpt ett par converse till mig och jag typ... fjutt! på HenneS födelse dag.

Nu har jag skrivit mycket !! duktiga jag!! här jag idag också :

något seriös..

något oseriös.


Fan vad bra jag är kanske inte behöver ladda upp nåt mer idag då.. fast det kommer jag antagligen göra ändå O.o

Är inte Nova söt ?


Kreativ

Idag känner jag mig krativ! även om jag inte har utnyttjat den känslan än :P

Men nu ska jag upp på vinden och hämta ner pysslet :D Ska göra ett kort till melva på hennes 17 år dag också..
tänk sig att allt börjar gå så snabbt nu!!

ajah mamma vill ha den här datorn nu :P så ni får ha det bra!!

Mössan Leo

Nu ska jag åka till Leontine!
Vi ska fota en prof-bild till hennes facebook och sen ska vi väl inte göra så mkt mer..
Jga dushade förut och invigde min nya rakhyvel och skar mig för första gången :O vid fotknölen och det blödde skit mycket !!! ärligt talat mit första plåste hjälpte inte så jag fick ta två nya!


Ja idagmen ha en fortsatt trevilig dag!!

Blah blah blah

här är jag


Jag har kommi hem från Elsa idag då..

hejdå har inget att säga..
kände bara för att lägga in nåt för jag är .. bored

Höst pics

Idag har jag och Elsa varit i slottsskogen och i stan, jag köpte en showergell (?) och rak-grej i ett (katching), köpte också en ring (i preaent till anonym) och värme skdd för håret.. Elsa var skilsig och köpte ingenting.. grattis Elsa!
Snart ska vi titta på film tror jag (the runnaways som är så bra!!)
En bild från slottsskogen idag^^:Duktiga Elsa har fotat och redigerat^^


Hittade massa roliga videos tidigare i dag på en tjej som verkligen är orädd för att göra bort sig och just för att hon har den inställningen så gör hon ju inte det heller. Hon är kul!Ha det bra så uppdaterar jag någon gång.. igen hoppas jag