I can be a freak



Så här ser Lilit ut efter en hård dag



Hon lixom sjunker in i sig själv

Godnatt och hoppas ni har haft en trevlig valborg. Nu ska jag titta på film och däcka i min mjuka säng för att sedan stå upp rätt tidigt imorgon.

LEL videoblogg ;)

Dead end

Valborg



efter som att jag är så fin!

aa... En dag i slottskogen antar jag. Ska träffa Leo och kaske Emelie kommer dit med. Annars så ska jag sitta där med Mamma och alla andra.

Så ja! Ha en fin dag så uppdaterar jag lite senare igen!

Hit och dit

Det har varit fullt hå idag! Det var skol varvet i skolan, så jag sprang lite grann. Sedan när jag kom hem så skulle vi till slottskogen igen och ha picknick med En liten kille på Novas dagis och hans mamma. Så jag fick springa omkring rätt mycket då med -.- Men det har ju trots allt varit en bra dag så nu ska jag därcka framför tv:n!!

to school for cool

school
är i skolan nu! började halv 10 och vaknade tio i nio -.- lite sent men det gör ingenting ^^ nu ska jag dra ut en sväng sedan ska jag ha svenska!
see u

Pappagoja



Tihihihihihitihi^^Nova förra året! så otroligt söt

the lazy song




peace is power



Jag och Emelie ska dra till bibblan och sedan till stan! kommer hem kl 3 och gör ett intressent inlägg ^^eller försöka... Emelie har lovat att hjälpa mig med min nya blogg som jag planerar och har skapat faktiskt men kommer inte länka till den förs 'n den är klar!!

everyone is gay



ett litet foto inne i köks-städningen innan jag drar till skolan drar i lådor.

Hoppas ni har en trevlig dag för det ska jag ha hade jag tänkt.

Ormfan



Jadå, Jadå hey!!! ;)

En sloiten Lilit kom hem till sitt göteborg igår! Det var en jätte trevlig vecka på gotland som jag verkligen vill tacka för! <3
Gick upp 4 på morronen igår och snälla Elsa släpade sig också upp för att kunna vinka av mig vid båten :) runt 7 på kvällen kom jag hem så det var ingen kort resa precis. Mina kläder luktar fortfarande Gotland... ;P
Idag i skolan så typ flyttade vi från typ alla våra klassrum till skolbiblioteket som har en fett läskig uppstoppad orm i ett av klassrummen i biblioteket.
(På tal om ormar så var det typ en huggorm på starnaen pågotland där jag var. Vi sulle typ städa en strand och så gick vi barfota jag och Elsa så skrek hennes mamma att det fanns en huggorm lite längrevort. Jag blev skitskraj för jag stod typ på en liten plätt ute i vattnet helt själv för att jag hade glömt något och jag skulle gå över massa stenar!uch jag bara sprang över allt och drog på mig skorna och stampade i väg med Elsa mot bile.)
det känns som att den ska börja leva igen och typ kräla runt och äta upp folk. Vi ha kämpat och konkat hela dagen. Imorgon ska vi fortsätta så jahh puhh -.-. De har ialla fall delat av biblioteket med en vägg så att adet har blivit två klassrum där i alla fall på det 7 B och A kommer få vara, jag tror att 6 an ska hålla till dr med men jag är inte säker.
Anledingen till att vi inte får vara i våra vanliga klassrum är för att det ska renoveras och byggas om så vi har nog sätt det sista av våra kära klassrum för vi kommer ha hunnit gå tu 9 an innan det är klart.

okej nu har jag babblat på så vi ses senare eller imorron elle nåt sånt!!

Min bikini :)

AA ni får trycka här för att det blev så nu!

Bikini tider


Nu sitter jag på ballkongen med spotify, bok och SOLO :)

Asså jag blir seriöst kär i årets mode ^^detta kommer bli en riktig bikini sommar!! även om jag inte använder alla så kommer dem få pryda min garderob !! Jag ska fan i mig rulla ut mig från den här filten och dra till stan tror jag :D

Skulle ha åkt till Leo i bergsjön där hon sitter barnvakt för en liten kille men killen mor ville tydligen inte att jag skulle komma :/ men, men! Jag tänker allt voldgästa någon gång framöver..

Imorgon tror jag Melva kommer 'v' vi ska ha en mysdag och jag tänker få henne att hjälpa mig med packningen till gotland ;) Solen har gett sign på min hjärna så jag känner mig hippi för tillfälligt men nu ska jag dra ut på utflykt till stan :D

HA det bra!!!

suntouch




CLOTHES:
SHIRT - ÅHLENS
SKIRT - H&M
TIGHTS - ...

Nova sjunger!

beautyful day





Vacker dag och Lilit har vaknat på helt rätt sida!! snart bär det av till skolan och jag tror det ska kunna bli n hyfsat bra dag ;) vi ses sen!

KLÄDER:
Tröja - ÅHLENS (frk.)
linne - MONKEY
byxor - no Idé
tights - no Idé

I shot my man



Denna spelar vi i det lilla bandet !! (och lite fler låtar)

En sliten Lilit



Uch vad trött jag är idag -.- men det är iaf ända dagen på veckan som jag börjar tidigt så jag kan ju vara glad för det. Repade hemma hos Leo idag och det gick faktiskt bra! Emelie klarade den nya låten galant på bas ! och Leo var också bra! Jag och Leo ska dock försöka öva lite mer på stämmorna innan det bär av till Gotland för min del ;)

Hoppas ni har haft en underbar dag!! nu ska jag göra min kvälls skönhets procidur (hihi^^), gå till sängs och kanske slötitta lite på tv innan man somnar!!

Mysig dag


(har inte vänt bilden tyvärr)

Idag så kom Melva till mig efter skoldagen var över och vi tog med Nova till slottskogen och åt lite glass :) jätte mysigt!!

ha en bra kväll ska beta av ännu en film hade jag tänkt!

RED LIPS





COLTHING:
LINNE - MONKEY
BYXOR - GAMLA(:P)
KEPS - MONKEY

MAKEUP:
MASCARA - LAURA KEY
KAJAL - LAURA KEY
FOUNDATION - MAXFAKTOR
LÄPPSTIFT - MAKEUPSTORE

let go

vårluft!!


såggatan från mitt fönster ;)

Har utväcklingsamtal idag runt 5, halv 6 nånting. Jag ser konstigt nog lite fram imot det :D et kommer nog inte gå åt helvete om man säger så ;P heh.. nä men det går nog rätt bra. sen om jag hinner med så ska jag till kortedalaforum och titta när Leo och Adde uppträder med en låt! det kommer bli as bra ;) så nu är Leo påväg hit för att hon ville att jag skulle gör iordning henne :D det tar man ju alltid som en koplimang :) Emelie skulle också vara med men hon mår inte så bra tyvärr så krya eller nåt på dig emelie <3

Lykke Li

 

 

Det är inte rättvist att någon kan sjunga jätte bra och vara super snygg -.-
Jag vill se henne live i sommar !!!

spanska

sitter på lektion med de kära macarna! ^^ ska göra en textbeskrivning snart! tänkte bara blogga lite först. Ska repa idag men först ska jag träffa Leo på frölundatorg.
Asså jag ser helt misshadlad ut i ansiktet! men det är jag inte.. deet är typ finnar som ser ut som blåmärken om inte Emelie misshandlade mig oi söndags när jag sov hos henne, hahah. Det var jätte mysigt hos Emelie (förutom misshandeln), bakade en massor, gjorde fruktsallad och satt och mös vid tvn sedan :D
Snart är det påsk också! längtar mycket ^^

see you soon!

Ska baka med emelie idag om inget har kommit ivägen!! uppdaterar mer ikväll eller nåt :D

Bully



har precis kommit hem!! fått låna ett spel från Tim så ska nörda lite nu haha..
Tanja var här tidigare idag och det var jätte kul att träffa henne <3 som vanligt :)

ahhrghh!



klick on the pic ;)
hahaha <333

bilder till mitt arbete på bilden :)






hahah bilderna är lite stora för att jag ska ha dem till ett skolarbete!